Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Protesta/Vigilia

Escriure als Embaixadors radicats a Madrid

Data:Dijous 11 Setembre, 2014, Tot el dia
Organitzador*:www.hemisfera.cat
Correu-e de l'organitzador: contacte@hemisfera.cat
Descripció: Més enllà de les accions que podem anar fent per la independència, com sigui la cadena humana, etc. he pensat ara fa poc, al Juny de 2013 que podriem enjegar immediatament una campanya relativament sencilla i barata, a base d'escriure milers de cartes, a títol personal a les diferents embaixades radicades a Madrid, demanant als embaixadors d'aquests països, que li reclamin al govern de Mdrid que simplement, admeti que es faci el referendum.

La idea té un inici en una conferència d'en Vicenc Partal, en la que explicava que al capdavall, els països el que tenen, son únicament interessos. Per exemple, a Polònia li aniria bé una independència de Catalunya per la sencilla raó de que una España més petita en habitants i pib, esdevindria menor en comparació a ells, en un seguit d'organismes internacionals, i simplement, ells tindríen més rellevancia i pes internacional.

Fa anys vaig col·laborar activament amb Amnistia Internacional escrivint cartes a militars, dictadors de tots els calibres, jutges, directors de presons i altres personatges de dubtosa reputació... L'enviament massiu de simples cartes, cadascuna diferent, pero amb uns arguments similars, ha estat fonamental per l'avenç en els drets humans en les darreres dècades.

Una humil carta, escrita en un tò educat, demanant una acció concreta per part d'un Embaixador, sumades a altres milers, totes diferents, totes correctes, adreçades des de tots els racons de Catalunya pot ser determinant en el moment en que el govern de Madrid es trobi al cap del carrer.

Jo he preparat una llista d'embaixades a les que podriem escriure, i a títol únicament personal ja vaig escrivint alguna cosa. Per exemple, acabo d'escriure a la embaixada de Bolivia, just després del conflicte amb l'avió de Morales. M'he permés de recordar que Catalunya no va participar en la colonització d'amèrica. Igualment, he esmentat que un petit pais com nosaltres, sense ínfules colonitzadores ni militars pot fer molt de bé a Amèrica Llatina en el futur.

Mercès
Joan Olivé i Mallafrè
contacte ARROBA hemisfera.cat
www.hemisfera.cat

Podeu entrar a www.hemisfera.cat i trobar la llista de les embaixades, deixar-hi comentaris, demanar consells si s'escau, etc. etc.
Lloc:Catalunya
Mira també:www.hemisfera.cat
 
 
Sindicato Sindicat