Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Curs de “Formació de DESMUNTADOR*S DE LA SIDA”

Data:Dissabte 19 Juliol, 2014, 10:00 - 20:00
Organitzador*:Associació Plural-21
Descripció: Aquest dissabte 19 de juliol durant tot el dia (de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00) a la seu de la nostra associació s'imparteix un curs on s'explica pas a pas com entre 1981 i 1995 els CDC d'Atlanta van construir, sense cap base científica, aquest engranatge criminal anomenat SIDA. I es proposen dues dotzenes d'actuacions que amb poc temps podrien enderrocar aquest montruós gegant amb peus de fang. Tot això amb la intenció de promoure un diàleg on els assistents puguin exposar les seves preguntes i es puguin aclarir els dubtes.

Dirigit a persones que:
Han combinat en un buscador d'Internet el terme 'SIDA' amb algun dels mots 'veritat', 'mentida', 'frau', 'estafa', 'engany', 'trampa', 'muntatge', 'dissidents', 'rigurosos', 'desmuntar'...i han descobert un món (encara més gran si es posen les paraules en castellà o en anglès) que està sent censurat;
Ja coneixen des de fa temps arguments dissidents;
Han observat contraindicacions, punts inexplicables, interessos obscurs..., amb la SIDA oficial;
I/o van veure el que va ocórrer amb l'anunciada “terrible pandèmia de la grip A, i que, aquí i ara, volen accedir a una explicació global i coherent de què és en realitat 'això' anomenat SIDA.
Ja han comprés que ACABAR AMB LA SIDA no és un qüestió científico-mèdica sinó político-delictivo-criminal, i que han decidit formar-se i entrenar-se per dedicar part del seu temps, energia, creativitat i esperança a DESMUNTAR LA SIDA.

Hem cregut que a la seva entitat hi pot haver socis sensibilitzats amb el tema i que estarien interessats en assistir a aquesta activitat. Es proposa una colaboració de 30€ per la intensitat de la jornada, però a Plural-21 mai ningú ha deixat de venir per motius econòmics. Que quedi clar que la nostra associació no té ànim de lucre i que tothom serà ben rebut amb els braços oberts.

També cal dir que cada dimecres a les 20:00 s'imparteix una xerrada gratuïta sobre MUNTATGE SIDA.

Al nostre bloc (www.plural-21.org), entre altres coses:
Trobarà un enllaç a una xerrada impartida a la nostra seu (http://vimeo.com/29669293),
Podrà descarregar gratuïtament en PDF el llibre de Lluís Botinas “DESMONTAR EL SIDA(http://www.cauac.org/desmontarelsida),
Podrà escoltar la declaració de l'expolicia de Los Angeles Clark Baker (http://vimeo.com/39092947).
Lloc:http://plural-21.org/post/19-de-julio-cursos-de-formacion-de-desmontadors-del-sida
Adreça:Associació Plural-21 C. Cartagena, 230 5è 1a (amb C. Mallorca) Encants L2 08013 Barcelona Tel. 93 450 13 00
Preu:30€* Que ningú deixi de venir per motius econò
 
 
Sindicato Sindicat