Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Activitats Centre social de Can Masdeu (PIC)

Data:Diumenge 28 Setembre, 2014, Tot el dia
Organitzador*:Can Masdeu
Descripció: PIC 28 de Septiembre/ Resistències a la turistificació- Plantas medicinales- Millorar nostras relacions- Relatos marranos- Biodanza y mucho más!

El otoño ha llegado! Este domingo volvemos con la programación del PIC. Hay numerosas propuestas que esperemos os animen a subir a visitarnos a la Vall de Can Masdeu y a participar. Recordamos que, como cada domingo, a las 12h se hará la ruta por el proyecto y que a las 14:30h serviremos la comida.

Nos vemos por la Vall?

Salut i agroecologia!

Programación

MATÍ

12:30-14:30h Resistències a la turistificació + projecció de Bye bye Barcelona

Començarem l'acte amb la projecció del documental Bye bye Barcelona, d'Eduardo Chibás.
“És un documental sobre una ciutat i la seva relació amb el turisme, sobre la difícil convivència entre Barcelona, barcelonins, el turisme i els turistes. És un documental que exposa, de la mà d'alguns dels seus residents, els greus efectes que té el turisme massiu a la ciutat comtal. És un (...) que no pretén una altra cosa que servir de contrapunt a la tan repetida idea que amb el turisme guanyem tots. Est és un documental sobre el que perdem.” (http://www.byebyebarcelona.com/)

A continuació, companyes que han participat en les mobilitzacions que han tingut lloc aquest estiu als barris de la Barceloneta i Ciutat Vella contra els pisos turístics ens explicaran com i per què s'ha desencadenat aquesta onada de protestes, quin resultat han tingut i quines són les perspectives de les lluites que estant teixint un entremat de resistències a la turistificació de Barcelona. Amenitzarem la xerrada amb pastilles audiovisuals que ens il·lustraran amb imatges i so el que ha succeït a la ciutat els últims mesos. I finalment obrirem el debat per pensar entre totes com frustrar el projecte institucional de convertir Barcelona en un parc temàtic.

11:30-14h Millorar les nostres relacions. Curs de 2 sessions

Com transformem i aprenem dels nostres conflictes?
Què vol dir aprofundir en nosaltres mateixes?
Com podem trobar la part útil dels malestars?

El Treball de processos és una de les tècniques més potents per treballar amb grups en els quals la diversitat sigui una característica important.
Aprendrem mètodes per recolzar la diversitat i la comunicació. També investigarem més sobre els principis i la pràctica de la 'democràcia profunda'. Ens endinsarem a practicar habilitats de treball en equip i mètodes de resolució de conflictes, reconeixent dinàmiques d'opressió, marginació i tècniques per treballar amb elles.

11-14h Taller sobre Plantas Medicinales

Se trata de un taller práctico de aproximación al mundo de la fitoterapia mediterranea y la elaboracion de preparados medicinales.

Contenido:
Reconocimiento de plantas, cultivo, usos y precauciones.
Elaboración de Remedios caseros.
Botiquín natural.

Plazas limitadas, para reservar escribir un mail a: ilarbete ARROBA hotmail.com

TARDA

16:30-20:30 Presentació de “Antologia de Relatos Marranos”

“Antología de Relatos Marranos” será el tercer títol de la col·lecció de feminismes D-fraccions de Pol·len Edicions. Erotisme, postporno i activisme literari en un format al que et vindrà de gust ficar mà, editat amb criteris de ecoedició i sota una llicència Creative Commons.

El llibre recull textos en diferents registres (principalment conte, poesia, posts, emails; però també il·lustracions i collages) que parlen sobre o a partir de la vivència de la sexualitat. No és literatura eròtica convencional, i tampoc té res a veure amb el Grey. És activisme literari i els seus textos parlen de: sexualitats lesbianes, trans, maricas, diversitat funcional, entitats cyborg, sexe públic, masturbació, mirades sexuals a la maternitat, adolescència, persones majors, prostitució, BDSM… i fins i tot sexe agroecològic!

Farem:

- Presentació del projecte i de la campanya crowfunding
- Lectura de textes del llibre
- Presentació de les autores que participen
- Col·loqui amb algunes de les autores
- Actuació musical

16-18h Musicoterapia con Canto védico

Espacio de trabajo musicoterapéutico para facilitar el Autoconocimiento, el trabajo interior y el desarrollo de la creatividad mediante tres líneas de trabajo: la psicoterapia, la meditación con canto en sánscrito y la improvisación musical con la voz

16-19h Taller sobre Plantas Medicinales (Continua de la mañana)

18-20h Biodanza

La biodansa ens convida a dansar la vida, a l’expressió saludable del que som, i per això no s’ha de saber ballar. És una proposta que ens porta a través de la música, el moviment, les emocions i el grup, a l’experiència intensa de l’Aquí i Ara, i a l’encontre autèntic d’un mateix, de l’altre i d’allò que ens envolta.
Les persones interessades cal que feu la vostra inscripció omplint el següent formulari: http://goo.gl/c0je3d

Per a més informació:
https://biodanzaambgracia.wordpress.com
https://www.facebook.com/biodanzaambgracia
o escriu a biodansaambgracia ARROBA gmail.com
Lloc:Barcelona
Preu:contribucio voluntaria
Mira també:www.canmasdeu.net
 
 
Sindicato Sindicat