Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Passi de vídeo/Pel.lícula

Projecció "La cinta blanca"

Data:Dimecres 08 Octubre, 2014, 18:00 - 23:00
Organitzador*:EADA
Descripció: Aquest octubre 1 va començar l'Espai Autogestionat d'Aprenentatge amb la primera de les sessions, en aquest cas la primera del tema "Intervenció política al Segle XXI": "L'auge de la ultradetra i com combatre'l".

Per poder ampliar els debats, hem decidit crear el "Cinefòrum" de l'EAdA al CSO ELI La Clandestina. Comencem aquest 8 d'octubre amb la pel·lícula "La cinta blanca" ("Das Weisse Band") pel·lícula dramàtica de 2009, escrita i dirigida pel realitzador austríac Michael Haneke.

La cinta descriu la vida en un petit poble del nord d'Alemanya just abans de la Primera Guerra Mundial. Els camperols es troben dominats pel Baró, amo de les terres i ocupador de la meitat del poble, el doctor i el pastor purità, que manté a ratlla el poble i als seus fills sota normes morals de severitat extrema. És ell qui lliga una cinta blanca com prova de puresa i innocència traïda als seus fills, qui han de portar-la avergonyits.

Al poble comencen a succeir inexplicables fets de violència inusitada sent impossible trobar els culpables. El malestar popular s'oculta amb la festa de la collita però l'escalada de violència augmenta i el mestre d'escola confronta al rector davant la sospita que han estat els seus fills els possibles implicats.
Lloc:Passatge dos de maig 14-16 (M) Sant Pau dos de maig L5 (M)Guinardó Hospital de Sant Pau L4
Preu:Gratis
Mira també:www.facebook.com/events/548034641963861/
 
 
Sindicato Sindicat