Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Exhibició oberta

Passejada d'observació del control social al Clot

Data:Dissabte 22 Novembre, 2014, 11:00 - 13:30
Organitzador*:la Oca i negreverd
Descripció: El recorregut durarà unes dues hores (o menys) I acabarà a la REVOLTOSA, al Carrer Rogent.
Al llarg d’aquest recorregut ens fixarem molt en la videovigilància que està envaint els espais públics i els comerços d’arreu. Però aquesta passejada te un plus afegit.
Al costat de l’edifici del Hub de Disseny (la Grapadora) hi ha un mirador des de on s’albiren les seus a Barcelona d’algunes de les empreses més importants de TIC (INDRA, T-Systems, Capgemini...) i de comunicacions (MEDIAPRO, RBA...) o d’alguns dels oligopolis més potents (AGBAR, FECSA...). També es podran contemplar els radicals canvis que s’han fet (i que es seguiran fent) a la plaça i els seus entorns, així com els impactes futurs sobre la vida al Clot: la crida a negocis elitistes, l’augment de preus, els canvis socials entre els habitants... la gentrificació (paraulota tècnica per al•ludir als punts anteriors...)... l’impacte turístic ja actual i més gran en un futur...
Als assistents se’ls facilitarà un dossier amb informació sobre el recorregut i sobre els poders corporatius que nien als voltants de la Plaça de les Glòries.
Fins dissabte!!
Lloc:Sortida de l'esplanada davant de la Farinera a la Plaça de les glòries
Mira també:www.negreverd.blogspot.com
 
 
Sindicato Sindicat