Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Patxanga Futbolera 2014

Data:Diumenge 30 Novembre, 2014, 10:00 - 17:00
Organitzador*:Festes Alternatives de Sant Andreu de Palomar
Descripció: Hola gent! Aquest any torna a haver Patxanga Futbolera dintre de les Festes Alternatives de Sant Andreu. La farem el 30 -11-14 a les 10h. Recordeu que es necessari enviar un mail a: festesalternativessap ARROBA gmail.com per inscriure-s'hi.

Aquest any fem 25 anys de festes alternatives al barri... i ho volem celebrar estrenant unes magnífiques porteries, fetes a ma i amb molt d'amor (no us les perdeu!), i reivindicant un cop més el carrer com espai d'esbarjo, socilització i de rebel.lió.
També s'afegeixen a la celebració, els nostres amics i companys de Radio Bronca http://radiobronka.info/,els quals des d'aquí els hi volem agraïr el seu suport aquell dia i durant tots aquests 25 anys. Ells, s'encarregaran d'amenitzar-nos la jornada amb la seva radio i amb un magnífic dinar vegà de 3 euros, que anirán íntegres a mantenir el seu projecte.


Ja sabeu d'altres anys, que no tolerarem cap mena d'actitud violenta, que agraïm col.laboració amb l'arbitratge, que no es guanya res i que promocionem i volem participació de dones als nostres equips. Això vol dir que com que només podem assumir 16 equips... si tenim "overbooking" escullirem aquells equips que tenen dones en les seves files.

Us Esperem amb moltes ganes!
Ajudeu-nos a fer difusió si-us-plau!

Moltes gràcies per participar en les nostres Festes.

FESTES ALTERNATIVES DE SANT ANDREU
Lloc:Sant Andreu de Palomar. Barcelona
Adreça:plaça de les Palmeres. Sant Andreu de Palomar. Metro lina vermella parada Fabra i Puig
Mira també:www.facebook.com/festesalternativessap
 
 
Sindicato Sindicat